Exchange online

Alle voordelen van Exchange 2013 maar dan zonder software en hardware investering! Vanaf €3,70(excl. BTW) per maand per mailbox!

Grote postvakken
Elke gebruiker krijgt een opslagruimte van 50 GB voor het postvak en kan berichten versturen met een maximale grootte van maar liefst 25 MB.

Ondersteuning voor Outlook
Gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook verbinden met Exchange Online. Dit betekent dat ze kunnen werken met de uitgebreide functionaliteit van het programma dat ze al kennen.

Toegang via internet
Webtoegang via Outlook Web App levert een prettige en vertrouwde manier van werken via een interface die overeenkomt met het uiterlijk van de desktopversie van Outlook.

Mobiliteit
Toegang via de telefoon is mogelijk op alle telefoons die e-mail kunnen ontvangen, met inbegrip van Windows Phone, iPhone®, en Android- en Blackberry-apparaten.

Gedeelde agenda en contactpersonen
Gebruikers kunnen agenda’s vergelijken om vergaderingen te plannen. Verder hebben ze toegang tot functies voor samenwerking, zoals gedeelde agenda's, groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en functies voor het delegeren van taken.

Apps voor Outlook
Gebruikers hoeven minder tussen apps te schakelen dankzij het extensiemodel waarmee webtoepassingen van derden als plug-in kunnen worden gebruikt in Outlook en Outlook Web App.

Beveiliging
Elk postvak wordt via Exchange Online Protection beveiligd met uitstekende bescherming tegen malware en spam.

Intern archief
Maak het postvak overzichtelijker door oude berichten te verplaatsen naar een intern archief.

In-place bewaring
Met In-place bewaring kunnen gebruikers ervoor zorgen dat verwijderde en bewerkte postvakitems in primaire postvakken en interne archieven behouden blijven.

Onbeperkte opslag
Profiteer van onbeperkte opslagruimte (50 GB opslagruimte in het primaire postvak van de gebruiker, plus onbeperkte opslagruimte in het interne archief van de gebruiker).

Gehoste voicemail
Maak gebruik van gehoste Unified Messaging-services die oproepbeantwoording, een inbelinterface en Auto Attendant-functies voor bedrijven bieden.

Preventie van gegevensverlies (DLP)
Beheer vertrouwelijke bedrijfsgegevens met ingebouwd DLP-beleid gebaseerd op voorschriften als de PCI-norm en de privacywetgeving. Zo kunt u gevoelige gegevens identificeren, volgen en beschermen door middel van een grondige contentanalyse.

 
logo-draytek.png
Dell-PartnerDirect-Registered-logo.png
Synology-prtner-Logo.gif
Contact opnemen

Heeft u een vraag? Wij horen graag van u.

Bellen kan ook: 043-3250100.
We staan u met plezier te woord.

Vul uw naam in.
Please enter your email!