Online Backup

Redenen om Online Back-up te gebruiken:

Een mooi Nederlands gezegde is: “het is beter om te voorkomen dan om te genezen”. Dit kan niet meer accuraat zijn bij het bespreken van verlies van belangrijke data. Hoe lastig het is om na dataverlies verloren bestanden weer terug te halen om maar niet te spreken van werk wat weer opnieuw gedaan moet worden. Zo gemakkelijk zijn dergelijke problemen te voorkomen met een back-up. Voor diegenen die al wel regelmatig een back-up maken is het weer de vraag waar deze back-up vervolgens wordt bewaard? In een kast naast de laptop? In hetzelfde kantoor? Mocht je nog niet overtuigd zijn van de noodzaak tot een online back-up lees dan de volgende 6 redenen door waarom wij denken dat dit een absolute must is.

  • 1: Harde schijven crashen –  Meer dan 10% van alle harde schijven crashen binnen 1 jaar.  Dit is vastgesteld in een onderzoek door de Carnegie Mellon Universiteit. Hierbij moet wel gezegd worden dat niet elke crash leidt tot 100% verlies van data maar wil je echt dit risico nemen?
  • 2: Reparatie harde schijf  is duur –  Als je harde schijf gecrashed is en je geen back-up daarvan hebt kun je overgaan tot een reparatie van je harde schijf. Vaak is het mogelijk dan nog data te achterhalen. Professionele dienstverleners op dit gebied rekenen voor dergelijke werkzaamheden bedragen van €500 tot wel €3.500. Als je het hiermee vergelijkt is vijf euro per maand voor een online backup dienst opeens een koopje!
  • 3: Diefstal – Volgens de FBI wordt in de Verenigde Staten 1 op de 10 laptops gestolen in het eerste jaar. Van deze gestolen laptops wordt slechts 3% teruggevonden.
  • 4: Dataverlies – In een algemene studie van Pepperdine uit 2003 kwam naar voren dat Amerikaanse bedrijven jaarlijks $18 miljard verliezen door het toedoen van dataverlies. Dit getal is erg gedateerd en daarmee waarschijnlijk veel te laag, het geeft al aan welke bedragen er gemoeid gaan met dataverlies.
  • 5: Erg goedkoop – Een online back-up dienst is al verkrijgbaar vanaf €4,95 (excl. BTW) per maand.
  • 6: Persoonlijke herinneringen – Mensen verliezen elke dag persoonlijke herinneringen, foto’s uit de kindertijd en brieven van vroeger door het toedoen van technisch falen. Dit verlies kan niet in geld worden uitgedrukt.

 

WSE Engineering maakt gebruik van de Alom geprezen back-up software van "Ahsay". De back-ups wordt gemaakt op onze eigen data servers. De "Back-up Server" en de "Replication Server" staan in verschillende Datacenter.

Vul onderstaand formulier in en probeer het 14 dagen met 1GB ruimte gratis uit!

Probeer gratis 14 dagen Online Back-up uit.

logo-draytek.png
Dell-PartnerDirect-Registered-logo.png
Synology-prtner-Logo.gif
Contact opnemen

Heeft u een vraag? Wij horen graag van u.

Bellen kan ook: 043-3250100.
We staan u met plezier te woord.

Vul uw naam in.
Please enter your email!