Nakivo VM Backup

NAKIVO Backup & Replication is een krachtige oplossing voor gegevensbescherming die de Hyper-V-back-up vereenvoudigt en automatiseert. Het product biedt verschillende herstelopties, mocht u uw gegevens of een volledige VM terug moeten krijgen. NAKIVO Backup & Replication omvat een uitgebreide reeks ingebouwde functies die achter de schermen werken om de back-uptijd te verkorten, opslagruimte te besparen, gegevensherstel te garanderen en herstelprocessen te versnellen.

De software is door experts gebouwd voor optimale integratie met Hyper-V-omgevingen. NAKIVO Backup & Replication-interfaces met Microsoft VSS zorgen voor back-ups van live VM's en zorgen voor toepassingsbewuste back-up voor andere Microsoft-serversoftware, zoals Sharepoint, Exchange, SQL of Active Directory. NAKIVO Backup & Replication is gebouwd met uw behoeften in gedachten en beschikt over een intuïtieve webinterface, die u altijd en overal gemakkelijk kunt openen, vanaf elke locatie en op elk apparaat.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Installatie met één klik.
 • eenvoudig te gebruiken webinterface.
 • Geautomatiseerde screenshotverificatie van back-ups.
 • Volledig VM-herstel naar dezelfde of een andere host.
 • image-based back-up van live Hyper-V VM's.
 • Netwerkversnelling en LAN-vrije gegevensoverdracht.
 • Instant VM-herstel ( Flash VM Boot) Tot 1000 GFS-herstelpunten per VM-back-up.
 • Uitsluiting van swap-gegevens tijdens back-up.
 • Onmiddellijk herstel van afzonderlijke bestanden en mappen.
 • Ondersteuning voor Hyper-V Cluster Gedeelde volumes.
 • MS SQL en Exchange-logtruncatie
 • Onmiddellijk herstel van toepassingsobjecten.
 • Back-up op externe locatie en naar Azure / AWS-clouds

Hyper-V back-up op basis van uw NAS

U kunt een krachtige VM-backup-omgeving maken door NAKIVO Backup & Replication rechtstreeks op een QNAP-, Synology-, ASUSTOR-, NETGEAR- of Western Digital NAS te installeren. Dit combineert back-upsoftware en back-uphardware tot een enkel apparaat dat alles biedt wat u nodig heeft voor efficiënte Hyper-V-gegevensbeveiliging.

Backup deduplicatie

Back-up deduplicatie is een methode om de back-upgrootte te verminderen door dubbele datablokken uit te sluiten van de back-up. In elke organisatie bevatten VM's duplicaten van gegevens, zoals VM's die zijn geïmplementeerd vanuit dezelfde sjabloon, VM's met hetzelfde besturingssysteem en VM's die enkele (semi) identieke bestanden hebben, zoals database-ingangen. Deduplicatie op databasis op blokniveau maakt het mogelijk om de back-upomvang te verminderen door alleen unieke datablokken in de Backup Repository op te slaan en dubbele blokken te vervangen door verwijzingen naar de bestaande.
back-updeduplicatie

NAKIVO Backup & Replication ontdubbelt automatisch alle back-ups in een volledige Backup Repository. Dit betekent dat alle datablokken in aanmerking worden genomen door back-updeduplicatie, zelfs als u een back-up van VMware VM's, Hyper-V VM's en AWS EC2-instanties maakt naar dezelfde back-uprepository. Terwijl back-updeduplicatie standaard is ingeschakeld, kunt u deze deactiveren als u bijvoorbeeld een deduplicatie-apparaat op basis van hardware wilt gebruiken, zoals een EMC-gegevensdomein.

VM back-updeduplicatie kan 10X tot 30X reductie in opslagcapaciteitvereisten opleveren. U hebt bijvoorbeeld 10 VM's met Windows 2016 Server, die elk 10 GB in beslag nemen. Hoewel de totale hoeveelheid gegevens 100 GB is, wordt slechts één kopie van de OS-gegevens (10 GB) naar een back-uprepository met datadeduplicatie geschreven, wat een besparing van 10 tot 1 opslagruimte oplevert.

Door efficiënter schijfruimte te gebruiken, kunnen meer herstelpunten per VM-back-up worden opgeslagen. Bovendien besparen lagere opslagruimte-eisen geld op directe opslagkosten (omdat minder schijven nodig zijn om dezelfde hoeveelheid informatie op te slaan) en op gerelateerde kosten (zoals koeling, elektriciteit en onderhoud).

Informatie aanvragen NAKIVO VM Backup

logo-draytek.png
Dell-PartnerDirect-Registered-logo.png
Synology-prtner-Logo.gif
Contact opnemen

Heeft u een vraag? Wij horen graag van u.

Bellen kan ook: 043-3250100.
We staan u met plezier te woord.

Vul uw naam in.
Please enter your email!