SSL Certificaten

SSL wordt gesteund door Google!

 

Steeds meer diensten en winkels handelen hun voornaamste zaken online af. Met als gevolg dat de gebruiker niet meer weet met wie men zaken doet. WSE Engineering adviseert daarom klanten om op verschillende wijzen de communicatie te beveiligen maar ook de echtheid te waarborgen.

SSL in het kort
Wanneer klanten interactie verrichten via de website van een webwinkel, communicatietool, community, blog, etc. vereist de wetgeving dat de partij achter de online dienstverlening zorgt dat de gegevens veilig verstuurd en opgeslagen worden. Het gebruiken van een SSL certificaat is dan een belangrijk onderdeel. Met behulp van een SSL certificaat wordt de verbinding tussen de computer en de server (waar de website vandaan communiceert) gecodeerd, waardoor niemand de gegevens tussentijds kan afluisteren. Denk hierbij aan dat uw creditcard gegevens veilig verstuurd kunnen worden.

Google ondersteunt altijd SSL en gaat dit belonen
Steeds meer grote bedrijven nemen het voortouw en hebben hun diensten achter een SSL certificaat gezet. Vanaf 7 augustus 2014 ging de grootste zoekmachine een stapje verder. Websites en webwinkels die volledig over een HTTPS verbinding lopen (een SSL certificaat gebruiken), zullen door de zoekmachine Google worden beloond en hoger in de zoekresultaten terecht komen. Naast een technisch goed werkende website, relevante content, populariteit, zal dus ook het beveiligingsniveau van de website bepalend zijn voor hoe goed een website gevonden zal worden.

Wat kunt u het beste doen?
Google zal de wijziging in hun zoekresultaten gefaseerd doorvoeren. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom is dit een goed moment om websites en diensten nader te bekijken en uit te rusten met een SSL certificaat. De zoekgigant raadt websitebeheerders aan om de sterkste encryptie toe te passen, namelijk 2048 bits. Des te hoger, des te beter de beveiliging van de website.

Kortom, waarom SSL?

  • Gegevens kunnen niet afgeluisterd worden
  • De gebruiker kan zien met wie ze zaken doet (EV SSL)
  • Verhoogd vertrouwen bij de gebruiker
  • Omzetgroei
  • Wettelijk vereist
  • Betere positie in de zoekmachine van Google

 

Hieronder een selectie van de SSL Certificaten die we kunnen leveren: 

NaamOmschrijving
Symantec Secure Site Pro Standaard SSL met organisatie validatie en SAN support tot en met 5 domeinen. Wordt gebruikt om websites te beveiligen met "Server Gated Cryptography". Dagelijkse malware scanning en gratis vulnerability assessment inbegrepen.
Rapid SSL Certificate Standaard SSL met domein validatie. Onbeperkt aantal servers zijn gelicenceerd.
GeoTrust Quick SSL Premium Certificate Standaard SSL met domein validatie. Beveiligd zowel www & niet-www domeinnamen.
Comodo SGC SSL Certificate Standaard SSL met domein validatie, wordt gebruikt om websites te beveiligen met "Server Gated Cryptography". Wordt geleverd met "TrustLogo Site Seal".
Thawte SSL123 Certificate SSL123 is Thawte's instap certificaat.
Thawte SSL Web Server Certificates Thawte SSL Web Server Certificate
Thawte SSLWebserver EV Standaard SSL met extended validatie (EV) en SAN support. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Comodo Essential SSL Certificate Standaard SSL met domein validatie. Instap certificaat voor ondernemingen die een snelle en veilige oplossing nodig hebben voor het verkeer van hun klanten.
Comodo Multi-Domain SSL Certificate Multi Domain / SAN SSL met organisatie validatie. Ideaal voor het beveiligen tot en met 5 domeinen op dezelfde server onder één SSL-certificaat.
Comodo Essential SSL Wildcard Certificate Wildcard SSL met domein validatie. Geschikt voor websites met een laag volume aan online transacties. Om cruciale identiteitsgarantie voor uw website te kunnen aanbieden, wordt elk Essential SSL geleverd met GRATIS registratie op IdAuthority.
Comodo Instant SSL Certificate Standaard SSL met organisatie validatie. Maakt veilige transacties over het internet mogelijk.
Comodo Instant SSL Pro Certificate Standaard SSL met organisatie validatie. Maakt veilige transacties over het internet mogelijk.
Comodo Premium SSL Certificate Standaard SSL met organisatie validate. Bevat tevens een "TrustLogo Site Seal" waarmee bezoekers uw bedrijfsgegevens realtime kunnen verifieren.
Comodo EV Multi-Domain SSL Certificate Multi Domain / SAN SSL met extended validatie (EV). Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer. U kunt tot en met 5 verschillende domeinen of subdomeinen beveiligen met één enkel SSL-certificaat.
Comodo Positive SSL Certificate Standaard SSL met domein validatie. Een snelle manier voor bedrijven om internet transacties te beschermen.
Comodo Positive SSL Wildcard Certificate Standaard SSL met domein validatie. Een snelle manier voor bedrijven om internet transacties te beschermen. Uw domeinnaam en sub-domeinen worden met één certificaat beveiligd.
Comodo Premium SSL Wildcard Certificate Standaard SSL met organisatie validate. Bevat tevens een "TrustLogo Site Seal" waarmee bezoekers uw bedrijfsgegevens realtime kunnen verifieren. Uw domeinnaam en sub-domeinen worden met één certificaat beveiligd.
Comodo EV SGC SSL Certificate Standaard SSL met extended validatie (EV) en SCG Technology. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Comodo SGC SSL Wildcard Certificate Standaard SSL met domein validatie, wordt gebruikt om websites te beveiligen met "Server Gated Cryptography". Wordt geleverd met "TrustLogo Site Seal". Uw domeinnaam en sub-domeinen worden met één certificaat beveiligd.
Comodo EV SSL Certificate Standaard SSL met extended validatie (AV). Beveiligd zowel www & niet-www domein namen. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Comodo Unified Communications Certificate Standaard SSL met organisatie validatie en SAN support. Exclusief ontworpen voor Microsoft Exchange en Office Communications. Hiermee kan één enkel certificaat SSL-beveiligde communicaties voor meerdere domeinen en hostnamen bieden, die op één enkel IP-adres werken
GeoTrust True BusinessID Certificate Standaard SSL met organisatie validatie. Ideaal voor high-profile en high-traffic websites die een hoge waarschijnlijkheid hebben om het doelwit van phishing te worden.
GeoTrust True BusinessID with EV Standaard SSL met organisatie en extended validatie. Ideaal voor high-profile en high-traffic websites die een hoge waarschijnlijkheid hebben om het doelwit van phishing te worden. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Symantec Secure Site Standaard SSL organisatie validatie en SAN support.
Symantec Secure Site EV Standaard SSL met organisatie-, extended validatie (EV) en SAN support. Dagelijkse malware scanning en gratis vulnerability assessment inbegrepen. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Symantec Secure Site Pro with EV Standaard SSL met organisatie-, extended validatie en SAN support tot 5 extra domeinnamen. Wordt gebruikt om websites te beveiligen met "Server Gated Cryptography". Dagelijkse malware scanning en gratis vulnerability assessment inbegrepen. Geeft in de meest voorkomende browsers een groene adresbalk weer.
Thawte SGC SuperCerts Standaard SSL met organisatie validatie en SAN support tot en met 5 domeinen, wordt gebruikt om websites te beveiligen met "Server Gated Cryptography".
logo-draytek.png
Dell-PartnerDirect-Registered-logo.png
Synology-prtner-Logo.gif
Contact opnemen

Heeft u een vraag? Wij horen graag van u.

Bellen kan ook: 043-3250100.
We staan u met plezier te woord.

Vul uw naam in.
Please enter your email!